Čišćenje i dezinfekcija ventilacijskih sustava

Čišćenje i dezinfekcija ventilacijskih sustava

S strojnim čišćenjem ventilacijskih i klima sustava podižemo veće kriterije o brizi kvalitete zraka i zdravlju ljudi koji ga udišu, ekološko zbrinjavanje otpada(trajno se odlaže na prihvatljiv način za okoliš), efikasnije i kvalitetnije obavljanje čišćenja ventilacijskih i klima sustava i korisnicima naših usluga smanjujemo troškove održavanja,potrošnje el.energije,produžujemo vijek trajanja instalirane opreme ...

Naime, zrak koji struji klima i ventilacijskim sustavima je zbog vlažnosti i temperature pogodna podloga za razvoj gljiva, plijesni i bakterija.

Ventilacije i klima sustavi u kojim se kroz određeni period bez obzira na ugrađene filtere za zrak stvara nečistoća, te kao takva akumulirana prašina stvara osnovu za bakterije i gljivice. Nečista ventilacija stvara i opasnost od požara


Vršimo dobavu i zamjenu svih filterskih sekcija u klima komorama i ostalim uređajima za sve primjene distribucije i pročišćavanja zraka te smo osposobljeni za stručno zbrinjavanje neopasnog i opasnoga otpada i tvari, kod zato ovlaštenih ustanova.

Zbog svih gore navedenih razloga jasno je da sa strojevima uz čiste ventilacije sprječavamo nastajanje bakterija (Legionarska bolest, Salmonella, herpesa, Honkoške gripe,gripe A itd) i gljivica, te djelujemo preventivno za mogućnost izbijanja požara.